Abdülhamit Han İlkokulu

WEB https://abdulhamithan.meb.k12.tr
Adres : Abdülhamit Han Mh.191070 Nolu Cad. No63 Şahinbey/ Gaziantep
VİZYON : Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak.
MİSYON : Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve kendini gerçekleştiren bireyler için varız.
BAŞARILAR : Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okullar Projesi Başarılı Bir Şekilde Uygulanmaktadır.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
Saatler : 08.30-14:10
Servis :
Ulaşım : Halk Otobüsleri İle Yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Gaziantep´in yeni yerleşim yerlerinden Abdülhamit Han Mahallesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Karataş bölgesi içerisinde, İl merkezine uzaklığı 10 km.
Kontenjan Bilgileri : Sınıf Mevcutlarımız ortalama 25´tir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : --
Okulun Sınav Başarı Durumu : --
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : --
Sportif Etkinlikler : Okulumuz "Spor Şehri Gaziantep" projesi kapsamında Sportif Faaliyetler Yürütmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : "Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" "Sosyal Okul" " Spor Şehri Gaziantep" ve e-twinning Projeleri yürütülmektedir.